Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τα "ΚΩΑΚΑ" στο Διαδίκτυο.


Ο "ΦΙΛΗΤΑΣ" προσφέρει σε ελεύθερη πρόσβαση μέσω του διαδικτύου και τους 11 τόμους των "ΚΩΑΚΩΝ" για ανάγνωση σε υπολογιστή με τη μέθοδο της φυλλομέτρησης (flipping book).
Οποιοδήποτε κεφάλαιο ή άρθρο μπορεί να εκτυπωθεί.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ταχυδακτυλουργική παράσταση - προσφορά του "ΦΙΛΗΤΑ"


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον "Ορφέα" η προγραμματισμένη παράσταση του γνωστού ταχυδακτυλουργού μας Γιάννη Ντινώρη ο οποίος ενθουσίασε τα παιδιά με τα καταπληκτικά μαγικά του.
Στην εκδήλωση, που ήταν προσφορά του "Φιλητά", συμμετείχαν οι μουσικοί Χάρης Καδούδης και Χρήστος Κασσιώτης, μαζί με μαθητές του, παίζοντας επίκαιρα μουσικά κομμάτια.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Εκδήλωση του "ΦΙΛΗΤΑ" για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων


Ο Πνευματικός Όμιλος Κώων «Ο ΦΙΛΗΤΑΣ» στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 στον κινηματογράφο "ΟΡΦΕΑΣ" ψυχαγωγική παράσταση με τον ταχυδακτυλουργό κ. Ιωάννη Ντινώρη για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Κω.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Μεταφορά του αρχείου και των εκδόσεων του Ομίλου



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της μεταφοράς και τακτοποίησης των βιβλίων του “ΦΙΛΗΤΑ” από την αποθήκη της «Αλεξάντερ Φάσιονς» στο νέο ανακαινισμένο χώρο που παραχώρησε ο Δήμος στο κτίριο της “Αίγλης”. Πρόκειται για όλες τις εκδόσεις των Κωακών καθώς και για τις μεμονωμένες εκδόσεις του Ομίλου οι οποίες χρονολογούνται από την ίδρυσή του και που αποτελούν κειμήλια για τον Κωακό λαό.